søndag 31. januar 2010

Dette ble første ordentlige fest etter fødsel. Her er det CC cowboys og Bigbang konsert i strandgateparken i hamar, slutten av juni 09. Dette var en helt super kveld med strålende vær og ny hårsveis for anledningen :-)

Lille Jonathan sin første jul 08. Laget på ski-treffet i oktober 09.
Her er vi i amadeusparken på Tangen. her koste vi oss sammen med bestemor og beste far hele dagen :-)
Jeg fikk også en litt ivrig geit på ryggen. hehe

Med blikket mot verden.

Far og sønn sitter å ser på menneskene i Skagen.  De beste gutta i verden dette her :-)
Dette var mitt første forsøk på en lift i en diva oppg. på scrapping.no. Veldig fornøyd med denne selv, da jeg syntes at jeg fikk til å ha med så mange forskjellige ellementer. her er Jonathan akkurat 6mnd gammel.
her er han igjen, stjerna på de fleste lo'ne mine. her er vi på ferie i Danmark sommernen 09. Her krbber han rundt på gresset og det lyser pøbelstreker ut av øynene hans :-)

oss to

Var veldig fornøyd med denne husker jeg når jeg lagde den. Her er min kjære og jeg ute på byen første gang etter at Jonathan kom til verden. Dette var vel i slutten av mai 09 på HGH konsert på sebs. Var vel 1.pinsedag tror jeg for det var en søndag. Jeg hadde kjøpt meg nye klær og var så klar for fest. Men da vi kom ut kunne jeg ikke skjønne hvorfor ikka alle andre også var klare for å feste Endte med at vi dro hjem kl 23.30 og tok "ut på by'n" festen seinere den sommer'n :-)

tiden flyr avgårde.

da jeg var på treff i ski i oktober-09 var jeg med på et kurs og fikk da masse cosmo cricket produkter. her har jeg brukt rub ons, utklippsark og chipboard fra dem og også brukt silhouetten min til ramme og tre.Her er Jonathan på togtur. liker dette bildet veldig godt.

Gutten i gresset

Her er lille gutt på 17.mai 09.(6mnd gammel) Satte han på bakket og da oppdaget han gress. Liker dette bildet veldig godt og valgte å ikke ha for mye pynt siden jeg ville ha bildet i fokus.

Å leve det er å elske

denne lo'n lagde jeg under scrappestafetten på scrapping.no i høst. veldig fornøyd med den selv. Synes mønsterarket gir en vekdig flott stemning. Å så har jeg jo også lille gutten min i armene å verden var jo bare helt fantastisk her :-)
Her vil jeg etterhvert legge inn ting jeg lager innen scrapbooking. Ble litt lei her en stund før jul, så jeg slettet alt fra bloggen. men nå er alt så mye bedre å tenkte da og starte opp igjen.